Hjälp oss att förändra en hel industri, nu och i framtiden

Sök till jobbet som account manager

Account manager

Är du en driven och ansvarstagande person som brinner för försäljning, och vill arbeta i ett snabbväxande bolag som revolutionerar en traditionell industri? Då är tjänsten som Account Manager på Fieldly något för dig!

Fieldly letar efter talangfulla Account Managers som vill vara med och etablera Fieldly som den ledande aktören först och främst i Sverige, men på sikt även Norden och Europa. Du kommer bli en del av ett dynamiskt och snabbrörligt team som kommer förenkla vardagen för miljontals människor framöver, verksamma inom byggsektorn. På Fieldly kommer du ansvara över försäljningen för ett visst geografiskt område. Du kommer få ta stort eget ansvar och vara fri i din roll så länge du når de mål som vi tillsammans sätter upp.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

- Prospektering - strategiskt välja ut potentiella kundföretag

- Analysera kundernas behov och hitta specifik kundnytta

- Boka och genomföra kundmöten på plats och över webben

- Skriva lösningsförslag (offerter), komma till avslut och konfigurera konton

- Samordna kundevent

- Ansvara för partnersamarbete

 

Om dig

Du är som person nyfiken, kreativ och målinriktad och har ett brinnande intresse för försäljning. Du är entreprenöriell och trivs därför som allra bäst när du får jobba med frihet i kombination med stort eget ansvar.

Kompetenskrav

- Utmärkta säljegenskaper

- Tidigare säljmeriter

- Målinriktad, självständig och stort driv

Övriga önskemål

- B-körkort

- Erfarenhet från byggbranschen

- Erfarenhet från försäljning av mjukvara

Lön

Din lön består av en fast bra grundlön samt en provisionsbaserad rörlig del. Vi erbjuder självklart friskvårdsbidrag och åker på internationella team building-resor ett par gånger per år. Rekrytering sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Våra värderingar

Öppet företag

Öppenhet är vår utgångspunkt. Att dela med sig av kunskap och information internt är vårt gemensamma mål. När alla är på samma sida vinner vi alltid.

Kunden är alltid nummer ett

Kunden är anledningen till varför vi gör Fieldly, så vi har alltid kundens bästa för ögonen i alla delar av vår arbetsdag. Utan kunden finns inte Fieldly.

Vi värdesätter ambition

Vi älskar människor som strävar efter att alltid sätta höga mål, både för sig själv och för produkten. Tillsammans sätter vi en hög standard som för oss framåt och uppåt.

Spela som ett team

Eftersom vi spenderar så mycket tid tillsammans och vi alla har samma mål så är det helt avgörande att vi alltid respekterar varandra och hjälper varandra.

Sträva alltid efter att förbättra

Vi vet att perfektion är en omöjlighet men vi kan inte hjälpa att sträva efter att komma så nära som möjligt eftersom vi är passionerade och stolta över det vi gör.

Njut av livet

Livet är inte bara arbete. Även om vi gör vårt yttersta när vi arbetar så finns det alltid tid för att ta hand om oss själva och de vi håller kära.

Tillgänglig för både iPhone och Android

Sök jobbet som account manager

Vi letar alltid efter nya talanger. Om du känner att du vore som klippt och skuren för att ansluta dig till oss och förändra och förbättra en gammal branch, hör av dig!

Bli en Fieldling idag!

Vi söker personer av alla discipliner. Chansen är stor att vi behöver just din kompetens så hör av dig via formuläret eller ring eller besök oss.

Address

Fieldly AB
Henry Dunkers plats 3
252 67 Helsingborg

Ring oss

042 - 600 56 52

Prova Fieldly gratis i 7 dagar

Gör som tusentals nöjda användare och ta full kontroll över dina projekt och arbetsorder och få lugn och ro på kvällar och helger. Du förbinder dig inte till något och vi är helt säkra på att du inte kommer att ångra dig! Vi finns här för dig från dag ett.